Mesaje de la pacienți

Ce spun pacienții mei despre serviciile medicale de care au beneficiat

În primul rand un om deosebit, în al doilea rând un DOCTOR!
Am avut norocul de a-l întâlni pe domnul doctor în cadrul spitalului Lotus din Ploiești, în urma unei crize renale greu de îndurat! Din păcate am aflat că diagnosticul meu nu putea fi tratat medicamentos, ci doar chirurgical.
Datorita implicării și dedicării dl. Doctor, ziua următoare aflării acestei vesti, m-am internat la Medlife Grivița București, pentru intervenția chirurgicală.
Respect și recunoștință profunda domnului doctor Toma Dorin!
Mulțumiri Spitalului Lotus din Ploiești și Clinicii Medlife Grivița din București pentru serviciile profesionale și de calitate!

Ioana Dita, Ploiești

În luna noiembrie 2020 am suferit o intervenție chirugicala de îndepărtare a protezei în urma diagnosticării cu cancer de prostată, efectuată de domnul Doctor Dorin Toma. Recomand cu încredere pe domnul Doctor Dorin Toma, acesta dând dovadă de un profesionalism desăvârșit. Operația a fost un adevărt succes, iar recuperarea a fost rapidă. Atât înainte, cât și după intervenție, dl. Doctor, a avut răbdarea necesara să îmi răspundă la toate întrebările, iar până lângă asta mi-a oferit și suport moral, ceea ce este foarte important, având în vedere diagnosticul.
Cu stimă,

Preda Alexandru

Dl. Dr. Toma Dorin este un medic de un profesionalism desăvârșit. Comunică eficient cu bolnavii, este disponibil pentru toate clarificările privind boala, respectiv tratamentul, este interesat de starea pacientului de la începutul și până la finalul tratamentului, inspirând încredere totală. Pe scurt, este un medic excelent. Îi mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine!

M. Papancea

Intervenția pe care am avut-o la dl. Dr. Toma Dorin, la clinica Hyperclinica MedLife, a fost extrem de eficientă. Într-un singur cuvânt - profesionalism. Îmi era foarte frică, fiind însărcinată, însă domnul doctor m-a încurajat, susținut și a insistat să fac intervenția. Cei de la MedLife sunt super oameni, un spital de nota 10. Mulțumesc!”

Bumberică Andra

În urma unei crize renale, am ajuns la dl. Dr. Toma Dorin. Încă de la prima consultație am rămas plăcut impresionat de devotamentul, omenia, energia și tandrețea ce îl caracterizează. Înzestrat cu o mână de aur, cu multă răbdare, dl. Dr. Toma a reușit în numai două ședințe spargerea și extragerea calculilor renali. Recomand cu mare încredere, fiind un medic de nota 10+!

Marian Coconea

Două nopți nedormite și o durere crâncenă m-au convins să-i deschid ușa cabinetului. M-a scăpat apoi de "piatră" și de ceva mai urât...malign. Este timpul să-i mulțumesc unui doctor deosebit. Dar mai ales unui OM pe care l-am simțit și îl simt mereu aproape. Îi doresc să fie la rându-i sănătos, veșnic tânăr și la fel de puternic! Mulțumesc domnului doctor din suflet!

M. Ionescu

În urmă cu câteva luni am fost supus unei intervenții medicale, dusă la bun sfârșit cu ajutorul dlui Dr. Dorin Toma, un medic tânăr, care a dat dovadă de mare profesionalism și devotament față de meseria pe care o practică. Pe lângă serviciile medicale ireproșabile, caracterul și compasiunea față de pacienții dumnealui creează imaginea unui medic bun și blând.

Marian Latărețu

În urmă cu câteva luni am fost supus unei intervenții medicale, dusă la bun sfârșit cu ajutorul dlui Dr. Dorin Toma, un medic tânăr, care a dat dovadă de mare profesionalism și devotament față de meseria pe care o practică. Pe lângă serviciile medicale ireproșabile, caracterul și compasiunea față de pacienții dumnealui creează imaginea unui medic bun și blând.

Marian Latărețu

Este un medic exceptional,cu un spirit dezvoltat de comunicare care a stiut sa explice pas cu pas
ceea ce urma sa se intample. Astfel,impreuna cu echipa sa din cadrul clinicii MedLife
,interventia a fost realizata cu succes , apreciind intregul personal pentru: profesionalism ,
amabilitate si grija purtata pacientului.

Balanescu Constantin

In urma unei probleme medicale a sotului meu l-am cunoscut pe d-nul dr. Toma Dorin. Am avut placerea sa descoperim in d-nul dr un profesionist si un om deosebit care a avut rabdarea si bunavointa sa ne explice toti pasii ce trebuiau urmati pentru rezolvarea cu succes a problemei respective. Multumim pt serviciile medicale d-nului dr Toma si pt sprijinul emotional oferit!

Dragan S

În urma intervenției chirurgicale realizată de doctorul Toma Dorin care a avut loc în data de 04.06.2021, am rămas cu o impresie foarte bună, deoarece domnul doctor a fost comunicativ, înțelegător, calm, am fost foarte mulțumită de profesionalismul dânsului. De asemenea, personalul spitalului a avut un comportament deosebit de frumos față de mine. Din partea mea, tot respectul domnului doctor si întregului personal!

Barbu Lidia

Dumnezeu lucrează prin oameni, iar Domnul Doctor Toma Dorin de la clinica Medlife este unul din acești oameni extraordinari pe care viața ni l-a scos în cale ca să ne redea speranța într-o perioadă plină de încercari! Suntem recunoscători pentru profesionalismul cu care s-a ocupat de cazul nostru în luna ianuarie a acestui an - 2021 - o intervenție de prostată si mai ales am fost impresionați de iubirea si omenia Domnului Doctor Toma Dorin

Marin si Niculina Lazăr, Cristina Lazăr si Marius Leordeanu și Familia Mănescu, comuna Raciu